У столиці засудили чоловіка до 14 років ув’язнення за сексуальне насильство над малолітнім хлопчиком

image
19 Вересня 2023, 16:16
Поділитися:

19 вересня 2023 г. 16:04

За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Дарницької окружної прокуратури судом оголошено обвинувальний вирок мешканцю Полтавщини за обвинуваченням у розбещенні та зґвалтуванні малолітнього, зберіганні дитячої порнографії та примушуванні малолітнього до участі в її створенні.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Прокурором доведено, що зловмисник, відвідуючи родичів малолітнього хлопчика, часто залишався доглядати за ним. Користуючись відсутністю сторонніх осіб, чоловік упродовж декількох років розбещував та ґвалтував малолітнього”, – йдеться у повідомленні Київської міської прокуратури.

У пресслужбі зазначили, що на момент початку вчинення протиправних дій хлопчику було 6 років.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також додали, що вказані неправомірні дії обвинувачений фіксував на мобільний телефон, примушуючи малолітнього до участі в створенні фото і відео порнографічного характеру, які в подальшому зберігав.

“Під час судового розгляду чоловік заперечував свою вину, однак, за сукупністю доказів сторони обвинувачення чоловіка визнано винним в інкримінованих злочинах та засуджено до 14 років позбавлення волі”, – наголосили у столичній прокуратурі.

Читайте: Нардепи пропонують Раді декриміналізувати порнографію

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона