У столиці зареєстровано понад 47 тисяч внутрішніх переселенців

image
13 Травня 2022, 11:24
Поділитися:

13 травня 2022 г. 10:52

Станом на 13 травня у столиці зареєстровано понад 47 тисяч внутрішньо переміщених осіб, які залишили домівки через повномасштабне російське вторгнення.

Про це KВ дізналася з повідомлення Київської міськдержадміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За даними КМДА, з понад 47 тисяч внутрішньо переміщених осіб 7,3 тисячі дітей.

“Серед них понад 7300 дітей. У столиці найбільше переміщених осіб із Київської та Донецької областей. Найбільше переселенців зареєстровано в Дарницькому, Дніпровському та Святошинському районах”, – розповів перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також в КМДА нагадали, що з 1 травня змінено умови виплат для внутрішньо переміщених осіб. Зокрема, допомога надається внутрішньо переміщеним особам, які прибули з територій, де тривають активні дії або які перебувають у тимчасовій окупації чи оточенні.

Нагадаємо, 13 травня у Київській міськадміністрації (КМДА) відзвітували, що із початку повномасштабного російського вторгнення містяни отримали понад 105 тисяч продуктових наборів першої необхідності, близько 93 тисяч гарячих обідів та понад 50 тисяч овочевих наборів. Також кияни отримали понад 530 тисяч соціальних послуг, у тому числі послуги обслуговування на дому.

Читайте: Переселенці зможуть записатися на безкоштовний лікарський прийом у Києві (адреси)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона