У столиці виїзні бригади Київського міського центру крові працюють за постійними адресами (перелік)

image
9 Квітня 2023, 16:15
Поділитися:

9 квітня 2023 г. 16:03

У Києві запроваджено сталий графік роботи виїзних бригад міського центру крові. Для всіх охочих здати кров існує можливість зробити це за низкою заздалегідь відомих адрес. Окрім прийому донорів у стаціонарних філіях, що розташовані на лівому і правому берегах столиці, Центр крові працює і у виїзному форматі.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні Київської міської адміністрації (КМДА) з посиланням на Департамент охорони здоров’я.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що виїзні бригади зазвичай прибувають за попередньою домовленістю з колективами в установи, на підприємства тощо. Та з березня бригади запрацювали і за спеціальним графіком, розробленим із урахуванням територіального принципу, за низкою постійних локаці.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Наразі виїзні бригади працюють на базі закладів охорони здоров’я за таким графіком:

Нагадаємо, у Києві створено перший та єдиний в Україні Банк довгострокового зберігання еритроцитів на базі Київського міського центру крові. Банк забезпечить наявність компонентів рідкісних груп крові, які можуть бути у дефіциті, коли терміново потрібні, або потрібні у великій кількості під час надзвичайних подій.

Читайте: У Києві понад тридцять медзакладів безкоштовно надаватимуть реабілітаційні послуги (перелік)

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона