У столиці відремонтували та обладнали кілька відділень Олександрівської лікарні

image
26 Березня 2019, 19:45
Поділитися:

Мер Києва Віталій Кличко перевірив, як відремонтували та обладнали кілька відділень Олександрівської міської клінічної лікарні.

Про це повідомляється на Офіційному порталі Києва.

Капітально відремонтували будівлю корпусу № 7. До нього закупили нове обладнання та меблі. У цьому корпусі розташовані кілька відділень: церебро-васкулярної патології з палатою інтенсивної терапії, нейрохірургії, відділення реанімації для нейрохірургічних хворих

Також в лікарні відкрили відділення паліативної допомоги на 10 ліжок. Воно є третім у столиці, де невиліковно хворі можуть отримати кваліфікований догляд.

Окрім цього, у Олександрівській лікарні оновили реанімаційну для нейрохірургічних хворих. Придбали новий операційний стіл із операційною лампою, С-арку для оперативних втручань під контролем рентгену та операційний мікроскоп.

Також у лікарні завершили капремонт та дооснащення відділення рентген-ендоваскулярної хірургії з операційним блоком для відкритих оперативних втручань на серці та палатами інтенсивної терапії. Відкрили нову операційну, що обладнана надсучасним операційним столом, апаратами штучного кровообігу, штучної вентиляції легень, моніторним комплексом. 

Олександрівська лікарня один з найстаріших медичних закладів столиці, що працює з 1875 року. На сьогодні в ній обладнано 32 стаціонарних відділеннях, в яких щороку лікуються більше 24 тисяч пацієнтів із різними патологіями.

Читайте також: У ніч проти 27 березня обмежать рух Броварським проспектом

Читайте також: У МОЗ оприлюднили алгоритм дій у разі порушення прав пацієнта

Джерело: Новини — Київ TV — Київ TV