У столиці відбувся фінальний етап змагань “Київ Незламний” для військовослужбовців та ветеранів (фото)

image
20 Серпня 2023, 18:12
Поділитися:

20 серпня 2023 г. 18:03

У Києві пройшов четвертий, фінальний етап комплексних спортивних змагань “Київ Незламний” для військовослужбовців та ветеранів. У спортивних випробуваннях взяли участь понад 250 учасників.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні заступниці голови КМДА Марини Хонди.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Упродовж дня понад 250 учасників змагалися у штовханні ядра, стронгмені, легкій атлетиці, веслуванні на концептах, стрільбі з лука, жимі лежачи”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як зазначила Марина Хонда, до змагань також долучилися і поранені військовослужбовці в семи категоріях: ампутації або сильні травми рук, ампутації або сильні травми ніг, ураження внутрішніх органів, атлети на кріслах колісних та з контузіями.

“Шлях реабілітації та реінтеграції військовослужбовців – тривалий та важкий… Спорт допомагає швидше повернутися до цивільного життя з новими навичками та досвідом. “Київ Незламний” – це чудова можливість займатися спортом у колі побратимів. Змагання допомагають воїнам знайти мотивацію та натхнення на нові звершення, друзів-однодумців та нові сенси”, – зауважила вона.

Нагадаємо, у Національному заповіднику “Києво-Печерська лавра” запровадили програму для військових та військовополонених “Духовне відновлення у Києво-Печерській лаврі”. Вона має на меті моральну та духовну підтримку захисників після найважчих випробувань війни.

Читайте: Учасники української збірної на Іграх Нескорених стануть амбасадорами у ветеранській дипломатії

Фото: Facebook Марини Хонди

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона