У столиці в неділю, 20 серпня, ремонт на вулиці Митрополита Липківського змінить рух громадського транспорту (схеми)

image
19 Серпня 2023, 17:14
Поділитися:

19 серпня 2023 г. 17:02

У Солом’янському районі Києва 20 серпня через ремонт дороги буде закрито рух громадського транспорту на вулиці Митрополита Василя Липківського, а саме на ділянці від вулиці Гетьмана Павла Скоропадського до Січеславської. Відповідно буде змінено маршрути тролейбусів № 3 та 9-К та автобусного маршруту № 12.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що зміни в роботі громадського транспорту пов’язані із влаштуванням на зазначеній ділянці нижнього шару асфальтобетонного покриття.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На цей період громадський транспорт курсуватиме:

тролейбуси маршруту № 3 – від Залізничного масиву до станції метро “Площа Українських Героїв”, через просп. Повітрофлотський – просп. Берестейський – пл. Галицьку – б-р Тараса Шевченка. Тролейбуси курсуватимуть під № 3-Д;

тролейбуси маршруту № 9-К – від вул. Кадетський Гай до станції метро “Площа Українських Героїв”, через просп. Повітрофлотський – просп. Берестейський – пл. Галицьку – б-р Тараса Шевченка. Тролейбуси курсуватимуть під № 9-Д;

автобуси маршруту № 12 – від вул. Ізюмської до вул. Генерала Шаповала за власним маршрутом, далі – вул. Солом’янська – Солом’янська пл. – просп. Повітрофлотський – вул. Івана Огієнка – вул. Георгія Кірпи – вул. Січеславська – залізничний вокзал “Південний”.

Нагадаємо, у столиці з вечора неділі, 20 серпня, до 28 серпня перекриють автомобільний рух Хрещатиком. Обмеження діятимуть в рамках підготовки до святкових заходів.

Читайте: У Києві в суботу та неділю ярмарки змінять рух тринадцяти автобусних маршрутів

Фото: КП “Київпастранс”

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона