У столиці трамвай збив на смерть жінку

image
19 Вересня 2023, 15:04
Поділитися:

19 вересня 2023 г. 15:01

У Деснянському районі Києва трамвай збив жінку-пішохода. Від отриманих травм вона загинула на місці події.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“До поліції надійшло повідомлення про смертельне ДТП за участю громадського транспорту на вулиці Закревського. На місце події виїхала слідчо-оперативна група столичного главку із розслідування дорожньо-транспортних пригод”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Попередньо встановлено, що водій громадського трамвая, 1974 року народження, здійснив наїзд на жінку, що переходила трамвайні колії. Потерпіла, 1957 року народження, померла на місці внаслідок отриманих травм.

“За фактом загибелі пішохода на трамвайних коліях розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, які спричинили смерть потерпілого”, – зазначають в поліції.

У рамках досудового розслідування правоохоронці встановлюють всі обставини та причини цієї події.

Нагадаємо, київські оперативники затримали організовану злочинну групу. Щомісячний дохід від реалізації наркотичних засобів та психотропних речовин складав понад 1 500 000 гривень. Аби привернути увагу покупців, спільники використали для віртуального магазину назву відомої дитячої гри “Маріо”. Наступні дванадцять років фігуранти можуть провести у в’язниці.

Читайте: Оперативники затримали організовану злочинну групу, яка налагодила у столиці наркобізнес з мільйонним прибутком (фото, відео)

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона