У столиці торговець цукерками з психотропними грибами отримав 10 років позбавлення волі

image
20 Липня 2023, 20:27
Поділитися:

20 липня 2023 г. 20:25

У Києві вироком Подільського районного суду 21-річного чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі за зберігання та продаж небезпечних наркотичних засобів. Киянин організував збут наркотиків та психотропів під виглядом, зокрема, шоколадних цукерок та автомобільної пасти.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Прокурором у суді доведено, що 21-річний чоловік організував збут особливо небезпечних психотропних речовин та особливо небезпечних наркотичних засобів у особливо великих розмірах на території Подільського району Києва та в інших районах столиці”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Тримав свій “товар”, зокрема, чоловік у банках з автомобільною пастою. У орендованій ним квартирі правоохоронці в ході обшуку вилучили близько 4 кг заборонених засобів та речовин. Зокрема, амфетамін, солі, мефедрон, марки, екстазі, а також психотропні гриби, у тому числі у шоколадних цукерках.

Вироком Подільського районного суду Києва чоловіка визнано винним у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечних наркотичних засобів та особливо небезпечних психотропних речовин, з метою збуту, у особливо великих розмірах ( ч. 3 ст. 307 КК України). Його засуджено до 10 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного майна.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва правоохоронці викрили наркозбувача. Молодий киянин купував через мережу Інтернет канабіс та надалі збував наркотики дрібними “партіями”. Згортки з “товаром” наркоділок маскував у гіпсову суміш під вигляд каміння.

Читайте: У Києві затримали наркокур’єра з кілограмом кокаїну (фото, відео)

Фото: Київська міська прокуратура

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона