У столиці спіймали чоловіка, який стріляв у пасажирів тролейбуса

image
7 Вересня 2019, 12:10
Поділитися:

Поліція Києва затримала чоловіка, який стріляв у тролейбусі та на зупинці громадського транспорту на вулиці Федорова у Голосіївському районі. Внаслідок він поранив двох громадян.

Про це повідомила голова відділу комунікації поліції Києва Оксана Блищик на своїй сторінці у Facebook.

Зловмисника, який стріляв в одного чоловіка в тролейбусі, в іншого – на зупинці громадського транспорту, затримали у… тролейбусі. В рюкзаку виявили зброю, із якої він, імовірно, стріляв, – написала Оксана Блищик.

Вона також подякувала громадянину, який впізнав зловмисника і повідомив його місцезнаходження поліцейським.

За словами Оксани Блищик, конфлікт стався між двома пасажирами при передачі грошей за проїзд.

Під час інциденту один із чоловіків дістав із рюкзака пістолет і вистрілив у бік опонента. На зупинці він вийшов із салону, але у конфлікт втрутився інший пасажир, який наздогнав правопорушника. Під час з`ясування стосунків на зупинці правопорушник здійснив ще три постріли у чоловіка, який заступався за потерпілого. Після цього зловмисник втік, – розповіла Оксана Блищик.

Очевидці надали поліцейським прикмети правопорушника: був одягнений у куртку пісочного кольору, джинси та при собі мав чорний рюкзак.

– Двох потерпілих, 28-ми років та 43-х років, госпіталізували… За інформацією лікарів, життю постраждалих нічого не загрожує, – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Правоохоронці кваліфікують подію як хуліганство. Зловмиснику загрожує до 7 років тюрми.

 

 

 

Важливі новини та перевірена інформація в Telegram і Facebook.

Джерело: Вечірній Київ