У столиці презентують книгу-артбук поетеси з Ірпеня

image
10 Березня 2021, 14:58
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У суботу, 13 березня, в столичній книгарні «Сяйво книги» відбудеться презентація нової збірки поетеси з Ірпеня Ірини Мостепан. Книга, яка називається «Ласкавий хліб», створена у форматі артбуку – поезія в ній поєднана з картинами художника Ігоря Мікули. Про це повідомляє Національна спілка письменників України (НСПУ).

Можливість видати цю книгу Ірина отримала в результаті перемоги у Всеукраїнському фестивалі «Здорові вірші», проведеному торік ініціативною групою «Etterna event agency» у співпраці з Кабінетом молодого автора НСПУ та видавництвом «Друкарський двір Олега Федорова».

Ірина Мостепан

Під час творчого вечора авторка читатиме свої вірші та розповість про картини, які стали невід’ємною частиною артбуку. Участь у презентації візьмуть письменниця з Бучі Алла Диба та видавець Олег Федоров. Прозвучать пісні у виконанні київського барда Тетяни Домиловської.

Модератором вечора буде відома поетеса з Приірпіння, очільниця Кабінету молодого автора НСПУ Юлія Бережко-Камінська. Початок – о 15:00.

Нагадаємо, Ірина Мостепан народилася в 1987 р. в Рівному. Була акторкою Рівненського молодіжного народного театру ім. А. Гаврюшенко, очолювала відділення Асоціації поетів-ронделістів на Рівненщині. Лауреатка літературної премії імені Валер’яна Поліщука. У творчому доробку Ірини — поетичні збірки «Віками зшиті слова» (2012 р.), «Вікна. Книга перша» (2016 р.), букмеседжі «theVerbarium. Ілюстрована поезія» (2016 р.), «Поліська ронделіана. Ілюстрована поезія» (2019 р.), відеопоезії «Ластівонька»«Різдво».

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV