У столиці посилили патрулювання вулиць (фото)

image
5 Вересня 2023, 13:29
Поділитися:

5 вересня 2023 г. 13:25

Столичні правоохоронці посилено патрулюють вулиці міста. До патрулювання залучені спецпризначенці, дільничні, слідчі, оперативники, ювенальні поліцейські, патрульні, представники ТРО та ТЦК. За минулу добу поліцейські перевірили 353 заклади харчування. Разом з тим, поліцейські розкрили 13 злочинів, серед яких крадіжки та наркозлочини.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Поліції Києва.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Київські правоохоронці посилено патрулюють вулиці міста. До відпрацювання столиці задіяні спецпризначенці, дільничні, слідчі, оперативники, ювенальні поліцейські, патрульні, представники ТРО та ТЦК. Лише за цю добу правоохоронці перевірили 353 заклади громадського харчування на предмет дотримання обмежень воєнного стану”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що з метою попередження скоєння адміністративних та кримінальних правопорушень, правоохоронці Києва проводять цілодобові відпрацювання районів. Зокрема, поліцейські вибірково перевіряють осіб, слідкують за дотриманням обмежень комендантської години та у разі сигналу повітряної тривоги автопатрулі сповіщають про це у гучномовці, а піші наряди допомагають у інформуванні містян щодо розташування найближчого сховища. Окрім того, під час превентивних заходів правоохоронці перевіряють доступ мешканців до укриттів.

“Протягом доби поліцейські перевірили 353 заклади харчування, яким згідно рішення ради оборони міста дозволено працювати до 23.00 години. За результатами перевірок будь-яких порушень з боку адміністрації кафе, ресторанів та інших розважальних закладів виявлено не було. Разом з тим, поліцейські розкрили 13 злочинів, серед яких крадіжки та наркозлочини, і виявили 5 осіб, які перебували в розшуку”, – додають правоохоронці.

У поліції закликають киян та гостей міста дотримуватись комендантської години, яка діє з 00.00 до 05.00 години, і не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Нагадаємо, у ніч на 5 вересня столична поліція отримала повідомлення щодо замінування всіх вокзалів Києва та деяких медичних закладів. Після перевірки інформації, всі “мінування” виявились хибними.

Читайте: Вночі поліція отримала повідомлення щодо замінування усіх вокзалів у столиці

Фото: Поліція Києва

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона