У столиці поліцейські затримали наркоторговця гашишем з “товаром” на півмільона гривень (фото)

image
20 Листопада 2023, 15:56
Поділитися:

20 листопада 2023 г. 15:46

Слідчі Деснянського управління поліції викрили 33-річного наркодилера. Чоловік налагодив у столиці продаж гашишу по 500 гривень за дозу, який замовляв з-за кордону. Наркоторговцю загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби Головного управління Національної поліції (ГУНП) у місті Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

У повідомленні пресслужби зазначається, що 33-річний мешканець Києва причетний до продажу наркотичного засобу та шляхом закладок продає гашиш і так звані “шишки”.

У столичному управлінні Нацполіції розповіли, що затриманий замовляв гашиш в іншій країні та отримував у поштових відділеннях. Одну дозу товару він продавав за 500 гривень.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“У ході проведення обшуку його квартири правоохоронці виявили кілограм забороненої речовини, яка за цінами “чорного” ринку може коштувати близько 500 000 гривень”, – наголосили у Головному управлінні Нацполіції.

Також додали, що було вилучено електронні ваги, зіп-пакети для фасування та гроші, отримані від злочинної діяльності.

Йому може загрожувати від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві правоохоронці повідомили про підозру громадянину Іспанії, який збував кокаїн. Наркотики іноземець, який має посвідку на постійне проживання в Україні, отримував посилками. Викрили наркодилера в ході оперативних закупок, за скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Читайте: Учасникам ОЗГ, які налагадоли наркотрафік до Київського СІЗО, повідомили нові підозри

Фото: ГУНП

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона