У столиці покажуть модні колекції одягу для дітей

image
7 Жовтня 2019, 15:33
Поділитися:

Цього тижня у Києві стартує Junior Fashion Week осінь-зима 2019-2020. Українські та закордонні дизайнери, а також наймодніші бутіки столиці зберуться на показах, щоб презентувати свої колекції для дітей.

Модний тиждень почнеться зі спеціального екопоказу. Кращі стилісти країни влаштують битву образів, які створять із речей, знайдених на блошиних ринках і секондах. Мета показу – продемонструвати, що модне споживання теж може бути усвідомленим, а гардероб не зобов’язаний тріщати по швах, щоб бути fashion. Адже тренд «розумного споживання» у модній індустрії вже давно став логічним продовженням світової тенденції на екологічність і мінімалізм.

За чотири дні Junior fashion Week свої колекції дитячого одягу на подіумі представлять понад 20 дизайнерів і модних бутиків.

Відкриттям тижня стане показ молодої дизайнерки ANTIBOT із дебютною колекцією NE_ON. На подіумі 14-річна дизайнерка представить моделі, на створення яких її надихнув протест проти фейків і ботів в соціальних мережах.

Сучасна дитяча мода вже давно завоювала окремий напрямок у фешн-індустрії. Щорічно свої колекції для маленьких модників представляє все більше відомих дизайнерів, кращі з них будуть на Junior Fashion Week!

Коли: 10 – 13 жовтня.
Де: КВЦ Парковий.
Вартість квитка: 100 – 300 грн.

Будьте постійно у курсі подій, якими живе столиця – підписуйтесь на канал “Вечірнього Києва” у Telegram та Facebook.

Джерело: Вечірній Київ