У столиці пацюк пробрався до квартири через каналізацію

image
9 Листопада 2020, 09:16
Поділитися:

Столичні зоорятувальники відзвітували за тиждень роботи з надання допомоги собакам, котам, кажанам птахам і навіть щурам із жабами, що потрапили у скруту. Звісно, не обійшлось і без курйозних випадків.

На вулиці Михайла Донця, що на Відрадному, Команда порятунку тварин у Києві спіймала пацюка, «який намагався пробратися в квартиру через сантехнічні комунікації».

Рятувальники делікатно не уточнили звідки саме ліз непроханий гість, але, ймовірно, з унітазу. Подібні випадки трапляються в багатьох містах, коли похолодання та дезінфекція підвалів змушує пацюків шукати більш сприятливі умови, зокрема, вдиратися до людського житла через каналізацію.

Ще один курйозний випадок стався на Татарці. Волонтери врятували з-під коліс автомобілів жабу, яка безтурботно стрибала посеред вулиці. Тварину випустили в природне середовище.

А в Боярці, що під Києвом, зоорятувальники спіймали свійського козла, який кілька днів блукав містом, розчуливши своїм сумним виглядом місцевих жителів. Зрештою вони викликали Команду порятунку тварин. Наразі шукають власників втікача.  

Традиційно завдали клопоту зоорятувальникам невгамовні і всюдисущі коти. Одного вусатого вони витягли з шахти ліфта на вулиці Пушкінській.

Іншого кота дістали з бойлерної на вулиці Петра Калнишевського в Оболонському районі. Там тварина просиділа 6 діб.

Раніше «Вечірній Київ» писав про величезного лося, якого помітили біля центральної площі міста-привида Прип’яті. Лісовий красень блукав зарослою чагарниками вулицею Леніна та потрапив на селфі.

Олександр Галух

«Вечірній Київ» завжди поруч – в Telegram і Facebook!

Джерело: Вечірній Київ