У столиці неадекватний чоловік покалічив поліцейського

image
4 Січня 2020, 13:20
Поділитися:

Під час адміністративного затримання п’яний гість столиці зламав палець поліцейському.  

Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

До столичних правоохоронців надійшло повідомлення про те, що на проспекті Валерія Лобановського невідомий стоїть на проїжджій частині та заважає руху автомобілів. На виклик виїхав екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за адресою, правоохоронці виявили чоловіка, який перебував у стані алкогольного сп’яніння і поводив себе агресивно й висловлювався нецензурною лайкою.

– Для складання протоколу за перебування у громадському місці у п’яному вигляді співробітники патрульної поліції прийняли рішення щодо адміністративного затримання фігуранта. Правопорушник почав опиратися, штовхав поліцейських. У результаті під час затримання один із правоохоронців отримав тілесні ушкодження у вигляді зламаного пальця руки, – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Правопорушником виявився 40-річний уродженець Харківської області. 

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 342 (Опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків) Кримінального кодексу. Фігуранту повідомлено про підозру, судом обрано запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Читай “Вечірку” в Telegram та Facebook

Джерело: Вечірній Київ