У столиці буде складно розпочати опалювальний сезон через політику

image
24 Вересня 2019, 17:56
Поділитися:

Заступник голови КМДА Петро Пантелеєв повідомив, які нагальні для киян питання були проігноровані через політичні амбіції частини депутатів Київради, що не з’явилися на останню сесію міськради.

  • Невирішеним є питання придбання необхідних обсягів газу та мазуту на весь зимовий період для підприємства «Київтеплоенерго». Від цього залежить чи буде тепло в наших оселях взимку.
  • На фінальній стадії, але потребує дофінансування, довгоочікуваний проект переключення 20-ти будинків і школи від відомчих котелень до міських мереж на Татарці.
  • Призупинена компенсація мешканцям кредитів ЖБК та ОСББ на проекти з енергозбереження, що вже реалізовані!
  • Невирішеним залишається питання погашення заборгованості в заробітній платі працівникам транспортної сфери.
  •  

Це найбільш нагальні завдання, для виконання яких сьогодні потрібні рішення в Київраді, – написав Петро Пантелеєв у Фейсбук. – Ми змушені вирішувати ці проблеми в позаштатному режимі, замість того аби працювати планово і ефективно. Навіть на фоні глобальних політичних дискусій ми повинні вміти бачити пріоритети і спільно приймати обов’язкові господарські рішення в інтересах Києва та киян. Переконаний, жодні політичні чинники не повинні бути важливішими за безпечне і стабільне функціонування Києва. Особливо напередодні опалювального сезону, коли маємо низку завдань для сталого запуску та подачі тепла.

 

Дивіться красиві відео та цікаві репортажі на нашому каналі в Youtube!

Джерело: Вечірній Київ