У столиці без опалення залишаються близько 3% споживачів

image
19 Грудня 2022, 13:33
Поділитися:

19 грудня 2022 г. 13:23

Після ранкових атак агресора на столицю і пошкодження об’єктів інфраструктури, комунальникам вже вдалося відновити роботу більшості котелень. Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі. Діють аварійні та екстрені вимкнення електроенергії.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі КМДА, посилаючись на заяву мера Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу “Київ”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“Атака дронами на столицю відбулася рано вранці. Вибухи пролунали в двох районах – Солом’янському та Шевченківському. Люди, слава Богу, не постраждали. Є пошкодження об’єктів критичної інфраструктури. Енергетики та тепловики працюють над тим, щоб оперативно стабілізувати ситуацію з енерго- та теплопостачанням”, – повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Мер Києва також додав, що на 12 годину вже вдалося відновити роботу більшості котелень.

“Без опалення залишаються близько 3% споживачів. Система водопостачання столиці працює в штатному режимі”, – додав Віталій Кличко.

Як зазначили у КМДА, в НЕК “Укренерго” оголосили, що ситуація в енергетиці складна, тому діють аварійні та екстрені вимкнення.

“Найбільше в столиці від дефіциту електропостачання страждають Оболонський, Подільський та Деснянський райони”, – зауважили у КМДА.

Читайте: Сили оборони знищили 18 дронів з 23 в небі, які були зафіксовані над столицею

Фото: Главком

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона