У столичному пологовоговому будинку №5 проведуть ремонтів на 51 млн гривень

image
13 Жовтня 2023, 20:31
Поділитися:

13 жовтня 2023 г. 20:25

Київський міський пологовий будинок №5 вирішив обладнати укриття й поремонтувати нежитлове приміщення, що знаходиться на балансі цієї лікарняної установи. До кінця грудня підрядники мають встигнути “освоїти” кошти й провести капітальні ремонти згідно побажань замовника.

Про цеKВ дізналася з оголошень в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Згідно одного оголошення, згаданий пологовий будинок заплатить за ремонт споруди цивільного захисту (має бути зроблений до 26 грудня 2023 року) 11 млн 680 тис. 340,97 гривень. Гроші отримає єдиний учасник торгів, які відбулися, – ТОВ “КЛАСИКА КОМФОРТУ” (оголошено про укладання договору).

Інший тендер пологового будинку стосується капітального ремонту нежитлового приміщення, що на балансі лікарняної установи. З пропозицією зробити ремонт за 37 360 958,25 гривень на торги прийшло ТОВ “Грін Трейдінг”. Як виглядає, ця фірма і стане переможцем (наразі відбувається “кваліфікація переможця”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначимо, від 19 травня 2023 року відкриті торги на Prozorro знову проходять з аукціонами: набула чинності постанова Кабміну (№471) від 12 травня, яка повертає раніше тимчасово скасовані через тривалі брекаути трираундові аукціони в публічних закупівлях.

Тепер правила аукціонів будуть як і належить: кожен учасник має три кроки на пониження своєї ціни, а право останнього кроку отримує той, хто надав найнижчу ціну при подачі пропозиції. Водночас згадана постанова передбачає, що замовник може самостійно прийняти рішення про проведення відкритих торгів без аукціону – якщо надасть обґрунтування такого свого рішення.

Дивіться, які цікаві публічні закупівлі відбулися у столиці минулого тижня:

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у вересні витрачав Богуслав

Фото: ілюстративне, з відкритих джерел

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона