У справі замаху на заступника голови Податкової двом нападникам оголошено про підозру

image
18 Серпня 2023, 14:11
Поділитися:

18 серпня 2023 г. 14:11

Прокурори повідомили про підозру двом чоловікам у справі про спробу замаху на заступника голови Державної податкової служби Євгена Сокура. Фігурантам готують обрання запобіжних заходів.

Про це, як стало відомо KВ, повідомляєпресслужба Офісу генпрокурора.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

За даними слідства, двоє раніше судимих чоловіків приїхали до столиці для виконання “замовлення” щодо заподіяння тяжких тілесних ушкоджень високопосадовцю Державної податкової служби України.

Готуючись до злочину, вони орендували житло неподалік місця проживання потерпілого, придбали автомобіль та 2 бейсбольні бити. Також вони здійснювали таємне спостереження за посадовцем.

Про злочинні наміри чоловіків дізналися працівники ДКР Національної поліції України.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Прибувши на заздалегідь вибрані позиції, підозрювані очікували потерпілого. Побачивши його, вони витягнули з сумок бейсбольні бити та почали наближатися до посадовця. Довести злочинний намір щодо заподіяння йому тілесних ушкоджень завадили правоохоронці”, – йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів.

За процесуального керівництва Солом’янської окружної прокуратури міста Києва викрито та повідомлено про підозру двом чоловікам, які готувалися до заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження громадянину (ч. 1 ст. 14, ч. 2 ст. 121 КК України).

Нагадаємо,народний депутат Данило Гетманцев повідомив, що вчора, 17 серпня, було скоєний замах на вбивство виконувача обовʼязків заступника голови Державної податкової служби (ДПС) України Євгена Сокура. За його словами, поліція просила не поширювати інформацію про цю подію до сьогоднішнього (18 серпня –KВ) ранку.

Читайте:На заступника голови Податкової служби Сокура скоїли замах, – Гетманцев

Фото: Офісу генпрокурора

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона