У соцмережах висміяли плани Києва про метро до Ірпеня та Вишневого

image
15 Лютого 2019, 10:58
Поділитися:

У соціальних мережах з гумором відреагували на новину про те, що влада Києва має намір збудувати лінію метро до Ірпеня та Вишневого. Користувачі порівнюють проект з «гіперлупом у Дніпрі» та нагадують столичним чиновникам про метро на Троєщину, яке вони обіцяють киянам близько 50-ти років.

«І нехай Троєщина почекає!»; «Гіперлуп вже давайте!», – пишуть мешканці Київщини під новиною про плани Києва збудувати підземку до Вишневого та Ірпеня. У соцмережах також поширюють жартівливі картинки на цю тему: наприклад, порівнюють вхід в метро на Ірпінь з входом на платформу дев’ять і три чверті, звідки відправляється потяг до вигаданого Хогвардсу у книгах про Гаррі Поттера.

У більш серйозних коментарях мешканці Ірпеня та Вишневого припускають, що популістськими заявами про метро столична влада намагається купити лояльність виборців перед місцевими виборами, які, разом з парламентськими, можуть відбутися у жовтні цього року.

Нагадаємо, на початку лютого цього року Перший заступник Київського міського голови Микола Поворозник в інтерв’ю інформаційному ресурсу «44.ua» сказав про плани столиці прокласти до Ірпеня та Вишневого лінію метрополітену.