У Славутичі за 9,5 млн гривень реконструюють покрівлю школи №2

image
17 Січня 2020, 17:34
Поділитися:

17 января 2020 г. 16:25

В місті Славутич на Київщині проводять реконструкцію покрівлі школи №2 по вулиці Курчатова, 17. Роботи на замовленням профільного підрозділу Київської держобладміністрації (КОДА) виконує ПП “Будсервіс” за 9,48 млн гривень. Їх завершення очікується до кінця 2020 року.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи державних закупівель ProZorro, 26 грудня 2019 року Департамент регіонального розвитку Київської облдержадміністрації (КОДА) уклав договір з ПП “Будсервіс” (*) на проведення реконструкції покрівлі будівлі славутицької загальноосвітньої школи I-III ступенів №2 по вул. Курчатова, 17. Ціна договору – 9,48 млн гривень.

За угодою, підрядник повинен виконати демонтажні роботи, влаштувати покрівлю та надбудови, встановити зенітні світильники, сходи і парапети.

Початково планувалося роботи завершити до 31 грудня 2019 року. Але 26 грудня минулого року сторони підписали допугоду, якою терміни завершення реконструкції продовжили до кінця 2020 року.

Конкуренцію ПП “Будсервіс” у тендері склало ТОВ “Діоро” (**), цінова пропозиція якого була вигіднішою. “Діоро” було визнано переможцем, але замовник скасував це рішення через те, що фірма, начебто, не надала необхідних документів для укладання договору.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПП “Будсервіс” існує з 1995 року. Директор і засновник – Андрій Краснощок. Компанія зі статутним фондом 1 тис. гривень спеціалізується на організації будівництва.

В результаті участі у публічних закупівлях ПП “Будсервіс” уклала 12 договорів на суму 97,96 млн гривень (без урахування нинішнього) (дані Clarity Project). Майже всі замовлення “Будсервіс” було отримано за договорами з Департаментом регіонального розвитку КОДА (97,62 млн гривень).

Як KVраніше повідомляла, що до кінця 2020 року в селі Проців Бориспільського району Київщини планують реконструювати будівлю школи по вул. Дружби, 2-Б. Реконструкція обійдеться в понад 85 млн гривень.

Читайте: КОДА замовила реконструкцію школи у селі Проців за 85 млн гривень

Головою Славутицької міської ради виступає Юрій Фомічов. Обов`язки керівника Департаменту регіонального розвитку КОДА виконує заступник директора цього департаменту – начальник управління організаційно-адміністративного забезпечення Валерій Кравчук.

* ПП “Будсервіс” (Код ЄДРПОУ: 22432817)

** ТОВ “Діоро” (Код ЄДРПОУ: 22960999)

Фото: EU4

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона