У Славутичі стартувало голосування за перейменування об’єктів міста

image
23 Травня 2022, 21:13
Поділитися:

23 травня 2022 г. 21:10

Сьогодні, 23 травня, у Славутичіз метою дерусифікаціїрозпочалося електронне голосування за зміну назв об’єктів топоніміки, яке триватиме до 1 червня 2022 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“У зв’язку з російською агресією нагальним питанням постала зміна назв міських об’єктів”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що проголосувати можна лише за один варіант назви у кожній категорії.

1. Зайти на сайт https://gromada.slav.gov.ua/projects?budget=0%3A0

2. Авторизуватися у системі

– за допомогою BankID

– за допомогою логіна (телефона або номера паспорта) і пароля від “Громадського проекту”, якщо ви вже зареєстровані в системі

– або електронного цифрового підпису

3. Коли авторизацію виконано, натиснути “Проєкти” – “Перейменування 2022” та обрати за допомогою фільтрів по категоріям по одному варіанту назви*, яка вам до вподоби, або внести свою пропозицію**.

*Обираєте назву, яка вам сподобалась натиснувши кнопку “Проголосувати”, коли відкриється сторінка з Вашим варіантом, у табличці справа ще раз натиснути “Проголосувати”. Все, ваш голос прийнято!

**Обираєте варіант “Ваша пропозиція” виконавши інструкцію, позначену *. Далі треба перейти за посиланням в описі проєкту та заповнити Гугл-форму вписавши свій варіант пропозиції.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Для тих, хто не має можливості проголосувати онлайн, у приміщенні виконавчого комітету, каб. 415, працюватиме пункт прийому голосів, з собою мати паспорт або ID-картку. Телефон для довідок: 3-00-11*175

Нагадаємо, з метою завершення процесу дерусифікації столична владазбільшила перелік міських об’єктів, які необхідноперейменувати. Наразі перейменувати планують 467 таких об’єктів. Кияни активно надають свої пропозиції щодо нових назв для об’єктів міського підпорядкування.

Читайте:Кияни пропонують перейменувати вулицю Льва Толстого на вулицю Полку “Азов”

Фото: Славутицької міськради

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона