У Славутичі на Київщині рашисти викрали мера міста та захопили лікарню (відео)

image
26 Березня 2022, 12:58
Поділитися:

26 марта 2022 г. 12:03

Рашисти у Славутичі відкрили вогонь у повітря та кидають світлошумові гранати у мирних жителів, які вийшли на проукраїнський мітинг. Мер міста Юрій Фомічев викрадений російськими військовими.

Про це КВ стало відомо з повідомлення голови Київської обласної військової адміністрації Олександра Павлюка.

“За останньою інформацією мер міста Юрій Фомічев викрадений загарбниками. Міська рада у повному складі продовжує свою роботу”, – повідомив голова ОВА.

в Телеграм

Також повідомляється, що окупанти вторглися в місто Славутич та захопили міську лікарню.

Жителі міста вийшли на проукраїнський мітинг з національною символікою. Вони збираються на головній площі та скандують – “Славутич-це Україна”, “Слава Україні”. Розгорнуто великий державний прапор.

“Руські відкрили вогонь в повітря. Кидають світлошумові гранати у натовп. Але жителі не розходяться, навпаки їх стає більше. Люди почали рух до лікарні, яку захопили орки”, – пише Олександр Павлюк.

В свою чергу, депутат КОР Ярослав Москаленко (“За Майбутнє”) публікує у ФБ відео, на якому видно як загарбники використовують у Славутичі зброю.

Також відео військової техніки публікує у ФБ працівник Кіноконцертного комплексу Славутича Григорій Соколюк.

Нагадаємо, більша частина Вишгородського району станом на 25 березня окупована ворогом. Не припиняються бої безпосередньо у місті Вишгород. Московити зупинились біля річки Ірпінь, не маючи змоги просунутись далі, продовжуть тяжкі артилерійські обстріли.

Читайте: За минулу добу сапери ліквідували на Київщині та в столиці понад 80 вибухонебезпечних предметів, – ДСНС

Фото: Facebook Славутицька міська рада

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона