У Сквирській громаді на Київщині під час пожежі загинув чоловік

image
22 Червня 2022, 17:06
Поділитися:

22 червня 2022 г. 17:04

У Київській області в селі Кривошиїнці Білоцерківського району вночі, 22 червня, виникла пожежа у житловому будинку. Вогнеборці під час розвідки та ліквідації виявили 57- літнього чоловіка без ознак життя.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Київській області.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“22 червня о 00:20 до оперативно-диспетчерської служби Білоцерківського району надійшло повідомлення про пожежу в селі Кривошиїнці на вулиці Революційній, Сквирської міської територіальної громади”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Рятувальники 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини Сквири, що прибули на місце події, в одній з кімнат палаючого будинку виявили чоловіка без ознак життя. Пожежники намагались реанімувати його до приїзду медичних працівників. На жаль, після прибуття медиків було констатовано смерть громадянина.

Пожежу було локалізовано о 01:09 та повністю ліквідовано о 01:23. На місці події працювало 2 спецмашини та 9 бійців ДСНС.

Нагадаємо, 21 червняу селі Трипілля в Обухівському районі Київської області сталась пожежа в історико-археологічному музеї Трипільської культури “Прадавня Аратта-України”.

Читайте: У Києві на Олександрівській слобідці внаслідок пожежі загинув літній чоловік

Фото: ГУ ДСНС в Київській області

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона