У Сквирі пройшли спортивні заходи з нагоди Дня Незалежності України

image
27 Серпня 2019, 11:48
Поділитися:

24 серпня в м. Сквира на стадіоні «Колос» відбувся районний турнір з міні-футболу з нагоди Дня Незалежності України.В змаганнях взяли участь футбольні колективи, які представляли сільські громадиГоробіївки, Дулицького, Рудої, Шамраївки  та дві сквирські команди – «Грона» та «Юність».Під час відкриття турніру його учасників привітав завідувач сектору молоді та спорту відділу культури, релігій, туризму, молоді та спорту Сквирської райдержадміністрації ІгорГолуб.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Перегони проходили у два етапи. На першому команди були поділені на дві групи, де грали за коловою системою. За результатами групових матчів у поєдинку за 3-4 місця зустрілись «Колос» (Дулицьке) та «Роставиця» (Шамраівка). З рахунком 6:2 впевнено переміг «Колос» і став володарем бронзових нагород. У фінальному безкомпромісному двобії «Грона», поступаючись по ходу гри рудянським футболістам двома м’ячами, спроміглися зафіксувати на табло рахунок 4:3 на свою користь і стати переможцями турніру. Команда переможець була нагороджена кубком, гравці команди переможця та призерів – медалями та грамотами.

Цього ж дня, в парку у районі МеморіалуСлави, пройшли  змагання з велосипедного спорту крос-кантрі. Організаторами цього цікавого заходу стали фундатори велосипедного спорту на Сквирщині  Ігор Бусол та Василь Дюбін. Крос-кантрі – гонки на велобайках  по пересіченій місцевості з крутими спусками та підйомами, швидкісними та технічними відрізками. Всього у заїздах взяли участь 30 любителів велосипедного спорту, які були поділені на чотири вікові категорії: чоловіки,старші юнаки, молодші юнаки та дівчата. Вони змагались на дистанціях 10 та 15 кілометрів. По завершенню захоплюючих перегонів трійки призерів набули наступного вигляду:

 

 

Дівчата (10 км) Молодші юнаки (10 км

Сіркова Настя                     1. Орельський Дмитро
Кулеша Дарина 2. Іванов Антон
Шараєвська Альбіна3. Рудюк Андрій

Старші юнаки (15 км)                            Чоловіки (15 км)

1.   Лук’янов Денис                                       1. Дюбін Василь

2.  Вишневий Дмитро                                   2. Болтівець Олексій

3.  Атаманчук Володимир                                  3. Чумак Микола

Під час церемонії нагородження переможцям та призерам були вручені грамоти, медалі та цінні подарунки.

Джерело: Сквира.info