У Шпитьках на Київщині реконструюють будівлю дитсадка за 9 млн гривень

image
9 Жовтня 2020, 18:33
Поділитися:

9 октября 2020 г. 18:23

Шпитьківська сільрада Києво-Святошинського району за 9 млн гривень замовила реконструкцію будівлі дитсадка “Світлячок” на вул. Покровська, 19. Роботи довірили проводити ПАТ “Будівельна компанія “Столиця”. Реконструкція навчального закладу повинна завершитись до квітня 2021 року.

Як KVстало відомо з оголошення електронної системи публічних закупівель Prozorro, 6 жовтня 2020 року Шпитьківська сільська рада уклала договір з ПАТ “Будівельна компанія “Столиця” (*) на проведення реконструкції будівлі дитячого дошкільного навчального закладу “Світлячок” по вул. Покровська (Леніна), 19 в селі Шпитьки Києво-Святошинського району Київщини. Ціна договору склала 9,09 млн гривень.

Будівельна компанія “Столиця” до кінця березня 2021 року повинна виконати земляні, загальнобудівельні, оздоблювальні, внутрішні сантехнічні і електромонтажні роботи, облаштувати зовнішні інженерні мережі та мережі сигналізації і зв’язку, змонтувати устаткування, висадити на прилеглій території захисні лісові та плодові насадження.

Закупівлю провели за переговорною процедурою. Замовник обгрунтував це відміною двох аналогічних тендерів, оголошених 27 та 28 серпня 2020 року, через подачу для участі в них менше двох пропозицій (ст. 40 Закону “Про публічні закупівлі”).

в Телеграм

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ПАТ “Будівельна компанія “Столиця” заснована у 1998 році. Статутний фонд – 2 млн гривень. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель. Засновник підприємства – кіпрська компанія Ackersco Investments Ltd. Бенефіціарний власник – Павло Рогозян. Керівник -Ігор Тимків.

За інформацією Zакупівлі, за результатами участі в публічних закупках компанія “Столиця” отримала 6 підрядів на загальну суму 27,4 млн гривень (без урахування нинішнього). Найбільший замовник – Шпитьківська сільська рада.

Раніше KV повідомляла, що до кінця грудня 2021 року на території Шпитьківської сільської ради Києво-Святошинського району збираються реконструювати з добудовою очисні споруди. Сьогодні через їх зношеність каналізаційні стоки села майже не очищаються і забруднють прилеглі водойми.

Читайте: В селі Шпитьки на Київщині за 56 млн гривень реконструюють споруди для очистки стоків

Головою Шпитьківської сільської ради є Надія Грищенко.

* ПАТ “Будівельна компанія “Столиця” (Код ЄДРПОУ: 25409492)

Фото: Google Maps

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона