У Шевченківському районі відкриють оновлену бібліотеку

image
21 Вересня 2020, 14:12
Поділитися:

Найближчим часом мешканці центрального району столиці вже зможуть відвідати двоповерховий надсучасний та просторий бібілохаб по вул. Данила Щербаківського, 51-В.

Про це повідомляє Шевченківська РДА. 

Днями голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга разом з директором Департаменту культури Київської міської державної адміністрації Діаною Поповою проінспектували хід закінчення виконання ремонтних робіт у бібліотеці та обговорили кінцеві терміни їх завершення.

– Масштабна реалізація проєкту «Сучасний бібліотечний простір – БібліоHUB» розпочата у Києві з 2017 року. Проєкт передбачає модернізацію бібліотек з перетворенням їх у сучасні простори, як культурні центри, центри дозвілля та самоосвіти. Важливо – це втілення клієнторієнтовного підходу, впровадження сучасних цифрових технологій, оснащення хабів необхідною мультимедійною технікою, – розповів про реалізацію проєкту Олег Гаряга.

На сьогодні учасниками міської програми «БібліоHUB» вже стали 8 бібліотек у 7 районах Києва – Шевченківський, Дніпровський, Святошинський, Деснянський, Подільський, Голосіївський і Дарницький.

Нагадаємо, бібліотека для дітей у Голосіївському районі переживає повне оновлення

Марія Катаєва

Використання матеріалів сайту лише з активним посиланням на vechirniy.kyiv.ua

Джерело: Вечірній Київ