У середу в Михайлівці-Рубежівці проведуть благодійну акцію для допомоги онкохворій дитині

image
18 Серпня 2020, 10:11
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

19 серпня, в християнське свято Преображення Господнього, в с. Михайлівка-Рубежівка відбудеться благодійна акція для збору коштів на лікування юної Ксенії Вагіної, яка бореться з лейкемією. Про це повідомила Михайлівсько-Рубежівська сільська рада.

В акції візьмуть участь представники ірпінського театру «Руда ворона».

О 17.00 біля озера на Співочому полі акторка й головна режисерка театру Юлія Меліксетова проведе для дітей 6—11 років майстер-клас «Акторська гра». Одночасно відбуватиметься творчий майстер-клас від художниці «Рудої ворони» Тетяни Силіної — діти вчитимуться виготовляти казкову оригамі.

О 17.30 відбудеться лялькова вистава «Івасик-Телесик», а Тетяна Силіна проведе ще один майстер-клас — із виготовлення ляльки та реквізиту для вистави.

Участь у майстер-класах можна буде взяти на платній основі, а за перегляд вистави — внести пожертву.

Також під час акції відбудуться інші благодійні заходи. Дійство триватиме до 20:30.

«Допоможи – це просто! Добро існує поза кордонами, поза політикою, поза суворою реальністю. Приєднайтесь до великої справи для маленької дівчинки!» — зазначається в повідомленні.

Охочі можуть надати допомогу Ксюші Вагіній уже зараз. Для цього потрібно внести кошти на картку «Приватбанку» 5168 7574 0937 2218 (Вагін О.Ю., батько дівчинки). Призначення: пожертва.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV