У середмісті Києва рятувальники евакуювали 10 людей через вибух у багатоповерхівці (фото, відео)

image
11 Грудня 2022, 09:36
Поділитися:

11 грудня 2022 г. 09:31

Вчора,10 грудня, у Голосіївському районі столиці стався вибух на 13-му поверсі 24-х поверхового житлового будинка по вул. Паньківській, 20. Бійці ДСНС вивели з верхніх поверхів 10 жителів на безпечну відстань. Пожежу, яка сталася через коротке замикання електромережі та вибух акумулятора, ліквідували менше ніж за годину.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби ГУ ДСНС в Києві.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

“10 грудня о 16:50 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Києві надійшло повідомлення про те, що на вул. Паньківська, 20, що у Голосіївському районі столиці, у 24-х поверховому житловому будинку стався вибух”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Бійці ДСНС, що прибули на місце, встановили, що в одній із квартир на 13-му поверсі, яка використовувалася під офісне приміщення, сталося коротке замикання електромережі з послідуючим вибухом гелевого акумулятора.

Під час розвідки з верхніх поверхів рятувальники вивели 10 осіб на безпечну відстань.

Внаслідок вибуху вилетів склопакет, пошкоджено меблі, побутову техніку, закопчено стіни та стелю, також біля будинку пошкоджено поруч припаркований автомобіль. Ніхто не постраждав.

Пожежу на площі 10 кв.м. було локалізовано о 17:24 та ліквідовано о 17:31. На місці виклику працювало 9 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 32 чоловіка особового складу.

Нагадаємо, 7 грудня у Печерському районі виникла пожежа в підземному паркінгу 25-ти поверхового житлового будинку по вулиці Михайла Драгомирова. Силами 13 пожежників вогонь було ліквідовано менше чим за годину. Жертв та травмованих немає, причини виникнення пожежі стануть відомі після проведення слідства.

Читайте: На столичній Троєщині згорів електророзподільчий пункт (фото, відео)

Фото: ГУ ДСНС в Києві

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона