У Селидовому на Донеччині до двох осіб зросла кількість загиблих внаслідок обстрілу рф (фото, відео)

image
15 Листопада 2023, 16:58
Поділитися:

15 листопада 2023 г. 16:44

У ніч на 15 листопада армія рф завдали ракетного удару по Селидовому на Донеччині. Одна з ракет влучила у чотириповерховий будинок, зруйнувавши під’їзд. На середину доби відомо, що загинуло двоє людей, щонайменше троє поранених. Рятувально-пошукові роботи тривають.

Про це, як передає KВ, йдеться у повідомленні пресслужби ГУ Нацполіції України.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Як зазначили у Нацполіції, близько 00:10 армія рф завдала чотири удари ракетами С-300 по Селидовому. Одна ракета влучила у чотириповерховий будинок, зруйнувавши під’їзд.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Наразі відомо про загибель 85-річної жінки і 59-річного чоловіка. Троє осіб зазнали поранень: 56-річний чоловік та дві жінки віком 50 і 82 роки. Внаслідок обстрілу руйнувань зазнали 6 багатоквартирних і 17 приватних будинків”, – йдеться в повідомленні.

Рятувально-пошукові роботи тривають. Ще одна людина може знаходитися під завалами у приватному секторі.

На місці події продовжують працювати поліцейські, рятувальники, психологи та інші профільні служби міста. Через ймовірність обвалу бетонних конструкцій доступ до місця обстрілу обмежено. За правопорядком стежать наряди правоохоронців.

Нагадаємо, 13 листопада 2023 року російські окупаційні війська здійснили масований артилерійський обстріл центральної частини міста Херсон. Пошкоджені будівлі державної установи, лікарні, більше півтора десятка житлових будинків. Двоє цивільних осіб загинули, ще 10 – отримали поранення.

Читайте: ООН підтвердила, що ракетний удар по селу Гроза на Харківщині здійснила рф

Фото: ДСНС

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона