У селі Волошинівка на Київщині збудують стадіон

image
30 Квітня 2021, 17:11
Поділитися:

30 апреля 2021 г. 17:04

До кінця 2021 року поруч з навчально-виховним комплексом ім. Руслана Лужевського у селі Волошинівка Баришівського району побудують стадіон. Відповідний договір Київська облдержадміністрація (КОДА) підписала з ТОВ “СтарБудКонтракт”, яке за 11,25 млн гривен облаштує там футбольне поле та бігову доріжку, встановить освітлення та огорожу.

Як стало відомо KV з оголошення електронної системи публічних закупівель ProZorro, 23 квітня 2021 року Департамент регіонального розвитку КОДА уклав договір з ТОВ “СтарБудКонтракт” (*) на будівництво стадіону у Волошинівському навчально-виховному комплексі імені Героя України Руслана Лужевського у селі Волошинівка (вул. Шкільна, 15). Ціна угоди склала 11,25 млн гривень.

До кінця 2021 року ТОВ “СтарБудКонтракт” повинно облаштувати футбольне поле, бігову доріжку, тротуар та освітлення, встановити огорожу, виконати роботи з озеленення.

Будівництво стадіону у Волошинівському навчально-виховному комплекс імені Героя України Руслана Лужевського виконуватиметься в рамках програми президента України “Велике будівництво”.

в Телеграм

Станом на 30 квітня 2021 року в рамках реалізації програми “Велике будівництво” на Київщині вже укладено договори з підрядниками по 15 об’єктам. Розпочалися роботи майже по всім об’єктам. Загалом протягом 2021 року на Київщині в рамках програми “Велике будівництво” планують реалізувати 18 пріоритетних об’єктів соціальної інфраструктури на загальну суму 313,325 млн гривень.

Читайте: На Київщині на будівництво освітніх і спортивних закладів витратять понад 343 млн гривень

За даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “СтарБудКонтракт” зареєстровано у 2016 році. Статутний капітал – 50 тис. гривень. Основний вид діяльності – інші оздоблювальні роботи. Засновник та директор компанії – Сергій Совко.

За результатами участі в публічних закупівлях ТОВ “СтарБудКонтракт” підписало 37 договорів на 99,8 млн ​​гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільшим замовником фірми є Департамент регіонального розвитку КОДА (дані Zакупівлі).

Обов`язки керівника Департаменту регіонального розвитку Київської ОДА виконує Алла Бондар. Голова Київської облдержадміністрації – Василь Володін

* ТОВ “СтарБудКонтракт” (код ЄДРПОУ: 40630948)

Фото: Google maps

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона