У Ржищеві відкрилася виставка до дня народження художника Задорожного

image
8 Липня 2021, 13:13
Поділитися:

8 июля 2021 г. 13:11

У Ржищівському музеї образотворчого мистецтва імені Івана-Валентина Задорожного 7 липня відкрилася виставка “Виходь на Світовий рівень”.

Про це KV стало відомо з допису депутата Київської обласної ради від “Європейської Солідарності” Руслана Кузьменка у мережі “Фейсбук”.

Повідомляється, що виставка організована за підтримки Руслана Кузьменка та проходить під патронатом міського голови Крістіни Чорненької.

Також зазначається, що виставка присвячена століттю від Дня народження Івана-Валентина Задорожного – художника-монументаліста, лауреата Шевченківської премії, заслуженого діяча мистецтв УРСР, який народився, жив, працював та похований у Ржищеві.

в Телеграм

“Можу відверто сказати, що сьогодні ми всі разом зробили великий крок до того, щоб ім‘я Івана-Валентина Задорожного зазвучало на всю Україну. Впевнений, що цього митця мають знати у всьому світі, адже він унікальний. А наша з вами спільна справа – зробити все можливе, щоб так і було”, – наголосив Кузьменко.

Нагадаємо, на Київщині розпочалися роботи з реконструкції Піївської школи й майстерні та завершується будівництво нового харчоблоку в Ржищевському ліцеї “Лідер”.

Читайте: Роботи з реконструкції школи в Піях вже розпочалися, – депутат КОС Кузьменко

Фото: фейсбук

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона