У Рудні підтвердили перше зараження COVID-19 – у дитини | Трибуна

image
8 Липня 2020, 18:23
Поділитися:

За останню добу в селі Рудня підтвердився перший випадок інфікування коронавірусом. Захворів 17-річний підліток. Недугу підчепили ще по одному дорослому в Требухові та Великій Димерці. Про це йдеться в останньому звіті Київоблдержадміністрації.

Як зазначено у зведенні, протягом доби на Київщині встановили єдиний випадок зараження неповнолітнього – у 17-річного підлітка із села Рудня. Загалом же в області занедужали 44 людини за добу.

Нагадаємо, позавчора стало відомо про підозру на COVID-19 у співробітниці міського клубу Броварів, яка живе в Рудні. У неї та її дитини відібрали мазки для ПЛРтестування, результати мали надійти з дня на день.

Відповідно до аналізу звітів КОДА,встановлений сьогодні випадок зараження коронавірусом став першим у Рудні. Водночас Требухів і Велика Димерка, де захворіли нові дорослі, – серед лідерів на Броварщині за числом виявлених випадків недуги.

Тим часом, за даними КОДА, за добу на Броварщині одужали троє – по одному жителю Зазим’я, Требухова та Богданівки. А в Броварах – 9 осіб, у тому числі 1 дитина.

Читайте також

Міський клуб закрився: у співробітниці підозра на COVID-19Садок «Калинка» відкривається 7 липняУ Богданівці – перший випадок COVID-19, ще нові – в Зазим’ї і Гоголеві

Post Views: 86

Monobank [CPS, API] UA

Джерело: Трибуна – Бровари