У розбомбленій будівлі Ірпінської ДЮСШ вціліло тільки «золоте» яблуко

image
17 Травня 2022, 17:16
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

Усе, що вціліло в будівлі Ірпінської дитячо-юнацької спортивної школи, яку зруйнували рашисти – це фарфорове «золоте» яблуко – символічний приз за одну з перемог спортивних орієнтувальників. Про це розповів журналістам ITV директор ДЮСШ Володимир Тарасов.

“Ця фарфорова статуетка збереглася дивом. Її вручили команді Ірпінської ДЮСШ як переможниці всеукраїнських змагань зі спортивного орієнтування “Таврическая весна” в Криму у 2007 році. Водночас приємно і боляче згадувати той час, адже одним із тренерів нашої команди був Олександр Шеремет, якого вбили російські окупанти цієї весни», – розповів очільник спортшколи.

Нагадаємо, Олександр Шеремет був першим у Приірпінні майстром спорту України зі спортивного орієнтування та наймолодшим тренером збірної команди школярів України з цього виду спорту. На початку війни він вивіз сім’ю в безпечне місце і повернувся доглядати за батьком та допомагати знайомим, які не мали змоги виїхати з Ірпеня. 25 березня Олександра схопили рашисти. З того часу зв’язок із ним було втрачено. 31 березня тіло Олександра Шеремета привезли в морг у м. Боярка. У нього в грудях було п’ять отворів від куль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що працює в Ірпені? (медзаклади, магазини, послуги тощо)



Джерело: ITV