У рамках програми “Велике будівництво” на Київщині термомодернізують ще одну сільську школу

image
23 Червня 2021, 15:50
Поділитися:

23 июня 2021 г. 15:42

У рамках програми президента України Володимира Зеленського “Велике будівництво” ще в одній школі Київщини цьогоріч проведуть заходи з термомодернізації. Йдеться про опорний освітній заклад в селі Жоравка Бориспільського району, де вже тривають роботи.

Про це, як стало відомо KV, сьогодні, 23 червня, зазначив очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

“Завжди вважалось, що міські діти мають кращі умови для навчання. Проте завдяки ініціативі Президента ми маємо можливість докорінно змінювати ситуацію. Під час розбудови соціальної інфраструктури нашого регіону важливу увагу приділяємо модернізації освітніх закладів. Покращуємо умови в тих школах, які цього потребують. І опорний навчально-виховний комплекс в одному з сіл Бориспільщини – цьому приклад”, – акцентував Василь Володін.

в Телеграм

В освітньому закладі в селі Жоравка підрядники вже на 70% утеплили фасад, а на 50% – горище. Окрім цього, на 65% вони вже завершили влаштування покрівлі, замінили вікна, а також змонтували металоконструкції для додаткових входів.

Загальна вартість проєкту становить 9,2 мл грн. 7,4 млн грн передбачені з обласного бюджету, а ще 1,8 млн грн – з бюджету Яготинської міської територіальної громади.

Читайте: 335 млн грн цьогоріч спрямують на розбудову Київщини в рамках “Великого будівництва”

Фото: КОДА

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона