У Пущі-Водиці встановили енергоефективну котельню замість зруйнованої ворожим обстрілом

image
19 Січня 2023, 16:50
Поділитися:

19 січня 2023 г. 16:44

У Пущі-Водиці фахівці комунального підприємства “Київтеплоенерго” встановили модульну котельню замість зруйнованої ворожим артилерійським снарядом. Нова блочно-модульна котельня, від якої отримує тепло лікувальний заклад Києва, має коефіцієнт корисної дії понад 93%, вона суттєво економить газ та електроенергію.

Про це KВ стало відомо з повідомлення КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

Зазначається, що стара котельня, яка забезпечувала теплопостачанням 6 корпусів психоневрологічного інтернату та одного житлового будинку, була зруйнована в березні минулого року прямим влучанням артилерійського снаряду. Було пошкоджено як обладнання, так і будівлю.

“Найбільш оптимальним стало рішення встановити нову блочно-модульну котельню, що економічно доцільніше, ніж відновлення старої котельні, яка пропрацювала понад 50 років”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Повідомляється, що більшість обладнання котельні – українського виробництва. Котельня споживає значно менше газу, працює в автоматичному режимі, тому її обслуговування потребує мінімального залучення персоналу.

Для безперебійної роботи блочно-модульної котельні під час застосування графіків відключень електроенергії встановлено генератор.

Читайте: Проєкт будівництва нової котельної в Гребінках оцінили в майже півмільйона гривень

Фото: КМДА

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона