У Пухівці та Літках – перші випадки зараження COVID-19. СТАТИСТИКА | Трибуна

image
23 Травня 2020, 16:44
Поділитися:

Цього тижня в селах Літки і Пухівка на півночі Броварщини виявили по одному випадку корона вірусної хвороби. Протягом останніх кількох діб нові випадки реєстрували також у Зазим’ї та Шевченковому. Про це йдеться в статистиці Київської обласної державної адміністрації.

За даними КОДА, на 23 травня, станом на 10:00 ранку, число недужих становить:

Слід зазначити, що інформація про нових недужих у Пухівці та Літках на сайті КОДА з’явилася сьогодні, однак «заднім числом» також була внесена у звіти, починаючи з 21 травня.

За наявною на цей час у статистиці інформацією, новий випадок зараження в Шевченковому встановили також позавчора, а два інших у Зазим’ї – вчора.

Нагадаємо, 21 травня також стало відомо про новий спалах COVID-19 у зазимському пансіонаті для літніх людей «Любов». З початку виявлення там хворих, у будинку померли вже 4 постояльці.

Читайте також:

У пансіонаті «Любов» у Зазим’ї новий спалах COVID-19На Київщині карантин не послаблюють – висока інцидентністьКоли та за яких умов у Броварах відкриються дитсадочки. ВІДЕОНові випадки COVID-19 в Броварах, Зазим’ї, Великій Димерці та Шевченковому. СТАТИСТИКАУ Броварах зафіксували другу смерть від COVID-19

Post Views: 133

Джерело: Трибуна – Бровари