У психіатричній клініці Глевахи замінять вікна

image
12 Квітня 2023, 18:24
Поділитися:

12 квітня 2023 г. 13:14

Комунальне некомерційне підприємство (КНП) “Обласне психіатрично-наркологічне медичне об’єднання” планує до середини травня замінити вікна в клініці. За нові вікна заплатять 830 тис. гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”

7 квітня КНП “Обласне психіатрично-наркологічне медичне об’єднання” оголосило тендер на закупівлю послуг з заміни вікон в приміщенні клініки. За нові вікна хочуть заплатити 830 тис. гривень.

Розмір мінімального кроку пониження ціни на торгах – 0,5% від розміру очікуваної вартості. Тендерні пропозиції прийматимуть до 15 квітня, а сам аукціон має відбутися 17 квітня.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно тендерної документації, майбутній підрядник має провести демонтаж дрiбних металоконструкцiй, демонтаж віконних грат, демонтаж віконних коробок в кам’яних стінах з вiдбиванням штукатурки в откосах, заповнити віконні прорізи готовими блоками після чого встановити віконні блоки з енергозберігаючими склопакетами та встановити підвіконня.

Роботи планується виконати до 15 травня.

Нагадаємо, Березанський комбінат комунальних підприємств (КП виконкому Березанської міськради) провів тендер на здійснення капремонту тротуару частини вулиці Шевченків шлях у Березані (Броварський район Київщини). Місцева влада вже не вперше шукає підрядника на ці роботи – торік теж були оголошені торги, але не відбулися. Нині ж у торгах взяв участь один підприємець, який запропонував удвічі меншу суму, ніж очікувала місцева влада. Наразі відбувається кваліфікація переможця.

Читайте: Ремонт тротуару однієї вулиці в Березані обійдеться у 2,4 млн гривень

Фото: Економічна правда

КиївВлада

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона