У приміщенні ірпінського підприємства «Теплоенергопостач» установили «тривожну кнопку»

image
6 Жовтня 2021, 14:57
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

У приміщенні ірпінського комунально-побутового підприємства «Теплоенергопостач» установили пристрій для екстреного зв’язку з «Муніципальною вартою». Про це повідомляється на сайті «Мунварти».

«Під наглядом “Муніципальної варти” знаходяться більшість ірпінських комунальних закладів освіти, медицини, спорту та служб забезпечення життєдіяльності міста. Днями до системи тривожного виклику “Муніципальної варти” було підключено новий об’єкт — комунально-побутове підприємство “Теплоенергопостач” Ірпінської міської ради, яке надає послуги з централізованого опалення. Відтепер у разі виникнення будь-яких позаштатних ситуацій персонал КПП “Теплоенергопостач” має змогу скористатися стаціонарною “тривожною кнопкою”», – зазначається в повідомленні.

У «Мунварті» зауважили, що «виїзд групи швидкого реагування здійснюється у випадку несанкціонованих проникнень на об’єкти, знаходження в приміщенні агресивних людей, спробах крадіжки матеріальних цінностей або псування комунального майна тощо; після отримання сигналу екіпаж групи реагування в короткі терміни (за 5–10 хвилин) прибуває на місце виклику».

Нагадаємо, крім приміщень комунальних підприємств і установ, «тривожні кнопки» встановлені також у рекреаційних зонах Ірпеня – в парках, скверах і на набережній. Усього в місті працює понад 50 таких пристроїв.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV