У Приірпінні згадали воїнів-інтернаціоналістів

image
15 Лютого 2019, 20:02
Поділитися:

Сьогодні члени Ірпінської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану, перший заступник міського голови Олександр Маркушин, представники влади Гостомеля, Ворзеля, Коцюбинського брали участь у заході в місті Буча біля пам’ятника загиблим воїнам-інтернаціоналістам.

Присутні поклали квіти до пам’ятника воїнам-інтернаціоналістам. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто не повернувся з війни на територіях іноземних держав та тих, хто віддав своє життя в неоголошеній війні, в ході антитерористичної операції, за цілісність і незалежність України.

“30 років тому Радянський Союз вивів свої війська з Афганістану. Багато часу минуло, але ми й досі з хвилюванням згадуємо той день. Це день спогадів, день гірких історичних уроків і день гордості за силу духу наших воїнів-інтернаціоналістів. Афганцям не треба розказувати що таке обов’язок. Коли важко країні, вони першими ідуть її захищати. Багато з них і зараз проявляють героїзм і мужність – уже на Донбасі. Від імені ірпінської громади дякую всім, хто чесно виконував інтернаціональний обов’язок, і всім, хто сьогодні захищає Україну від агресора. Слава Героям! Миру Україні!”, – розповів перший заступник ірпінського міського голови Олександр Маркушин.

Джерело: Правда Ірпеня