У Приірпінні за вікенд сталося чотири пожежі

image
6 Вересня 2021, 16:02
Поділитися:

Дивитись відео на сайті

За оперативним зведенням за останні вихідні, в Приірпінні сталося чотири пожежі. Про це інформує Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

4 вересня о 02:24 до пожежників надійшло повідомлення про загорання легкового автомобіля ВАЗ-21099 в с. Луб’янка Бучанської територіальної громади. На місце події прибули рятувальники з Бучі та Гостомеля. Полум’я вдалося погасити о 02:58.     

У той же день о 15:56 ірпінська оперативно-диспетчерська служба ДСНС отримали повідомлення про те, що загорілася приватна господарська будівля на вул. Курортній у Ворзелі. Ворзельські та бучанські рятувальники ліквідували горіння о 16:35.

Увечері спалахнула пожежа у квартирі на першому поверсі триповерхового житлового будинку по вул. Шевченка в Бучі. Чергові караули бучанського та ворзельського підрозділів ДСНС впоралися з вогнем о 20:20 – через 33 хвилини з моменту виклику.

О 21:36 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території на вул. Яблунській у Бучі. Місцеві вогнеборці локалізували пожежу о 22:02 і повністю ліквідували о 22:10.

Підписуйтеся на Telegram-канал ITV — джерело актуальних новин Приірпіння й Київщини!



Джерело: ITV