У Процеві будуватимуть загальноосвітню школу

image
13 Січня 2020, 19:13
Поділитися:

У 2020 році Київська ОДА планує провести реконструкцію будівлі школи І- ступеня в селі Проців. Після відновлення навчальний заклад має стати загальноосвітнім.

У школі І-ступеню в Процеві лише початкові класи (це 90 учнів). Потім школярі переходять здобувати освіту до інших шкіл Бориспільського району, зокрема багато з них навчається у Вороньківській ЗОШ. Така ситуація від початку заснування Процівської школи, адже мала будівля закладу не може прийняти більше учнів.  

Стало відомо, що 26 грудня 2019 року замовником робіт з реконструкції школи у Процеві став Департамент регіонального розвитку Київської ОДА. На сайті електронної системи державних закупівель ProZorro Департамент уклав договір із ТОВ «І. Б. К. Девелопмент». Вартість виконання запланованих робіт попередньо складає 85 млн 62 тис. грн. Виконуватимуться вони у три черги. До кінця 2020 року підрядник має виконати загальнобудівельні роботи, прокласти внутрішні та зовнішні інженерні мережі, запустити нову потужну котельню та встановити технологічне обладнання.

Яка сума на виконання заплановано вже виділена поки не відомо. Голова Процівської сільради Любов Чешко повідомила «Вістям», що роботи проводитимуться завдяки спільному фінансуванню із обласного, районного та сільського бюджетів.

«Зараз вирішується питання дати початку робіт та місця навчання учні початкових класів в період їх виконання», — заявила Чешко. 

Якщо Ви помітили орфографічну помилку, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

Джерело: Газета «ВІСТІ» – Бориспіль. Новини. Інформація. Реклама