«У прямому ефірі я розкажу свою історію. І битимуся до останнього», – фіналістка «Х-фактора» Еліна Іващенко

image
27 Листопада 2019, 00:17
Поділитися:

Броварчанка Еліна Іващенко продовжує впевнено крокувати до перемоги у 10-му сезоні «Х-фактора». Позаду залишився відбірковий тур і два тижні в тренувальному таборі. Їх Еліна пройшла із оцінкою «5+», адже всі судді одноголосно сказали «так». Із останнім, ІІІ-ім випробуванням, яке відкрило дорогу в прямі ефіри, Еліна також справилася блискуче.

Еліна потрапила у категорію «Дівчата» до відомого ведучого та продюсера Ігоря Кондратюка. Саме він і обирав із 6 учасниць своєї категорії трьох, які й змагатимуться за право називатися «Х-фактором» 10 сезону.

Наша – перша: броварчанка Еліна Іващенко перемогла у конкурсі «Голос. Діти»

Протягом тижня кожен із учасників (і не лише цієї категорії) тренувався у виконанні обраної ними пісні, яка й мала стати перепусткою у прямі ефіри.

У ІІІ-му випробуванні виступ Еліни з нетерпінням чекали не лише судді, а й учасниці з її категорії. Конкурентки, які за чудове виконання пісень уже отримали право від тренера зайняли три стільці, розуміли, що когось із них Еліна обов’язково «посуне», адже вважають її фавориткою у категорії «Дівчата».

Еліна Іващенко здобула гран-прі на Всеукраїнському фестивалі «Чорноморські ігри-2018»

Сама ж Еліна озвучила, що хоче бути на сцені ще відкритішою і готова змінюватися. А «Х-фактор» дає їй впевненість у собі, тож вона готова зробити все, щоб стати «Х-фактором» 10-го сезону.

Еліна Іващенко

Ще раніше журналістам «Трибуни» Еліна повідомила, що в ІІІ-му випробуванні виконуватиме найулюбленішу свою пісню. Але яку залишила інтригу. Перед виступом Ігор Кондратюк звернувся до дівчини: «Ти до сьогоднішнього дня у всіх суддів викликала подив, що ти така класна. Якщо ти вибираєш свою улюблену пісню і її завалиш – ти просто вб’єш усіх нас. І мене особисто». Та Ольга Полякова підтримала Еліну запевнивши, що «нічого вона не завалить».

Уже на перших стрічках пісні Максима Фадєєва «Танцы на стеклах» Настя Каменських зазначила: «Вона співає просто нереально…вона найкраща».  «Вона мені краща за всіх…», додав Андрій Данилко. Разом із залом, який сканував «Молодець!», Каменських та Полякова аплодували Еліні стоячи. «Їй, на відміну від дорослих – віриш, – прокоментувала  виступ  броварчанки Ольга Полякова. – Нічого ж не робила: не строїла нам тут очки, не махала ручками, а було по-справжньому». «До мурах», – додала Настя Каменських.

Кого ж залишити у трійці найкращих Ігор Кондратюк без вагань назвав два імені: Юлія Бордунова та Еліна Іващенко, а після недовгих вагань з-поміж двох Марій  Сур та Стопник обрав останню.

Еліна Іващенко

Марія Стопник, Еліна Іващенко, Ігор Кондратюк та Юлія Бордунова

Після ефіру останнього випуску вокального шоу «Х-фактор», який відбувся 23 листопада, журналістам «Трибуни» Еліна розповіла, що під час  випробувань намагається взагалі не хвилюватися, адже це дуже ускладнює виступ. Перед виступом особливо нічим не надихається: «Просто виходжу і отримую задоволення від того, що роблю». І дуже в цьому їй допомагає кохання. «Коли відчуваєш рідну людину поряд це набагато легше»,  зізнається дівчина.

У підготовці до чергового етапу конкурсу Еліну постійно підтримує тренер Антон Вельбой: «Я до його порад прислухаюся завжди, та і він також прислухається до моїх побажань».  

Яка пісня очікує на слухачів у прямому ефірі – Еліна тримає інтригу, лише зазначає, що ця пісня – однозначно хіт, де вона  відверто «розкаже свою особисту історію».

«Я так просто не здамся», – учасниця шоу «Х-фактор» Еліна Іващенко

Під час зйомок дідусь та бабуся, які змалечку виховували дівчину, тепер супроводжують її не завжди. «Я сама не хотіла їх брати, бо це великі переживання і стрес», – зауважила Еліна. Тож вони вболівають за свою онуку перед телевізором. А от під час прямого ефіру Еліна зможе побачити своїх найрідніших людей у залі: дідусь і бабуся, як і під час конкурсу «Голос. Діти-2016», підтримуватимуть її у залі.

Еліна націлена на перемогу, адже вона їй потрібна для вдалого старту в нове життя, в якому в дівчини дуже багато планів. «Я готую пісні, і вже скоро, думаю, ви побачите мене в новому стилі», – загадково каже Еліна.

А найближчі плани вдалий виступ під час прямого ефіру в суботу, 30 листопада о 19:00 на каналі СТБ. Підтримати землячку можна буде СМС-повідомленнями відразу після прямого ефіру.

«Я битимуся  до останнього», – обіцяє  Еліна. І ми їй віримо.

Еліна Іващенко: «Моя мрія – перемогти в “Х-факторі”»

 Еліна про цікаві факти зі свого життя для «Х-фактора»:

Х-фактор

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Джерело: Трибуна Бровари