У поминальні дні в Броварах курсуватимуть додаткові автобуси до міських кладовищ

image
25 Квітня 2019, 18:41
Поділитися:

У поминальні дні 5 та 6 травня в Броварах курсуватимуть додаткові автобуси до міських кладовищ, а маршрути автобусів №327, №2 та №5  посилять рух перевезення до нового кладовища.

Як зазначено у розпорядженні міського голови, з метою належного проведення заходів та забезпечення перевезення мешканців міста до міських кладовищ у поминальні дні 5 та 6 травня, буде організовано додаткове перевезення пасажирів до міських кладовищ 2 автобусами за наступними маршрутами:

Маршрут №1: «Геологорозвідка – вул. Київська – вул. Шевченка – ЦРЛ (Поліклініка) – вул. Шевченка – вул. Київська – вул. Гагаріна – Старе кладовище – вул.Оникієнка Олега – Нове кладовище» та в зворотньому напрямку. Відповідальний за перевезення перевізник: ТОВ «Автопас-К» –  1 автобус.

Маршрут №2: «Геологорозвідка – вул. Київська – вул. Ярослава Мудрого – Старе кладовище – вул. Оникієнка Олега – вул. Москаленка Сергія – вул. Олімпійська – вул. Броварської сотні – вул. Оникієнка Олега – Нове кладовище» та в зворотньому напрямку. Відповідальний за перевезення: ТОВ «ТК «Автосоюз» – 1 автобус.

Також керівникам автотранспортних підприємств ТОВ «Союз-Авто» Корнійку В.М., ТОВ «Автопас-К» Білоконю В.О., а також ФОП Пилипчуку В.Г. доручено забезпечити рух усіх транспортних засобів, які працюють на приміському маршруті №327 та міських маршрутах №2, №5 до нового кладовища.

У розпорядженні додатково зазначено, що забезпечуватиме громадський порядок Броварський відділ поліції. Зокрема,

 забезпечуватиме охорону громадського порядку в районі розташування міських кладовищ із залученням зареєстрованих у м. Бровари громадських формувань;
вживатиме заходів щодо звільнення від приватного транспорту місця розвороту автобусів громадського транспорту на кінцевій зупинці маршрутів №2 та №5 «Нове кладовище» (вул. Олега Оникієнка). Також для запобігання збою графіків руху громадського транспорту організуватиме рух автобусів у вищевказаному місці;
забезпечуватиме безпечний перехід вулиці Ярослава Мудрого в районі розташування Старого кладовища.

Джерело: Трибуна Бровари