У Петропавлівській Борщагівці заклали наріжний камінь під будівництво храму ПЦУ

image
11 Липня 2020, 19:38
Поділитися:

11 июля 2020 г. 19:29

Голова Києво-Святошинської районної ради Дмитро Гусятинський взяв участь у церемонії освячення та закладення наріжного каменю під будівництво православного храму Святих Первоверховних Апостолів Петра і Павла (ПЦУ) у Петропавлівській Борщагівці.

Про це KVповідомили ініціатори будівництва.

Церемонію освяченняочолив настоятель Свято-Михайлівського Золотоверхого монастиряПравославної Церкви Україниархієпископ Агапіт, якомуспівслужили представники духовенства Вишнівського благочиння.

в Телеграм

“Приємно долучитися до такої знакової для Петропавлівської Борщагівки події. Поява у майбутньому нового храму у селі – черговий крок для духовного розвитку його мешканців та знакова подія для парафіян ПЦУ. Адже новий храм стане першим у Петропавлівській Борщагівці храмом Православної Церкви України, храмом, який стане родинним для багатьох сімей віруючих та центром релігійного життя громади”, – зазначив Дмитро Гусятинський.

Читайте: Дмитро Гусятинський: Рішенням у протистоянні між Бучею та Ірпенем може стати збереження історичної назви – Києво-Святошинський район

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона