У Петропавлівській Борщагівці провели обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Сімейні старти»

image
7 Листопада 2023, 12:44
Поділитися:

За ініціативи координаторів Активних парків у Петропавлівській Борщагівці відбувся обласний фізкультурно-оздоровчий захід «Сімейні старти». Захід провели в місцевому ліцеї № 1. Про це повідомили в Управлінні молоді та спорту Київської ОВА.

Координатори ознайомили учасників з програмою «Активні парки – локації здорової України» і провели рухові активності для учасників. Батьки та діти мали змогу взяти участь у різних сімейних активностях, зокрема, позмагатися в естафетах, пограти в бадмінтон, боччу, фризбі, попрактикуватися в майстер-класі з самбо.

На завершення всі учасники отримали медалі та сувеніри.

У церемонії відкриття взяли участь керівник Київського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Андрій Михальчук та заступниця директора  дитячо-юнацької спортивної школи «Борщагівець» Тетяна Радько.

Організаторами заходу виступили Управління молоді та спорту Київської обласної військової адміністрації, Київська обласна рада, Управління освіти, культури, молоді та спорту Борщагівської сільської територіальної громади, КЗ «ДЮСШ «Борщагівець», Київського обласного центру «Спорт для всіх» за підтримки Всеукраїнського центру «Спорт для всіх», «Активні парки».

Нагадаємо, що в територіальних громадах Київщини вже відкрито 70 Активних парків за сприяння Управління молоді та спорту Київської ОВА у співпраці з місцевою владою.

«Активні парки – локації здорової України» – проєкт програми Президента «Здорова Україна», який реалізується з 2021 року та має на меті організацію оздоровчої активності та створення умов для поліпшення тривалості життя активного населення. Реалізація програми здійснюється в межах проєкту Президента України. Локації активних парків є частиною екосистеми в рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською.

Джерело: Київська обласна військова адміністрація