У перші вихідні серпня на острівці в озері парку «Перемога» відкриють багатофункціональний майданчик

image
24 Липня 2019, 19:36
Поділитися:

Офіційне відкриття майданчика просто неба заплановано на 3-4 серпня, повідомляє на своїй сторінці у FB команда ZU Open Space, яка й організовує його роботу.

На острівці в озері парку «Перемога» ще до кінця червня мав відкритися багатофункціональний літній майданчик, але з технічних причин його перенесли на початок серпня. У день відкриття майданчика організатори обіцяють гостям безкоштовні тренування, майстер класи та багато іншого.

На облаштування в парку зони №25 – «Зони відпочинку» – наприкінці травня конкурс виграв ФОП «Прокопенко В.Ю». Орендна плата острівця в місяць складе 4300 грн.

Власник відкритого простору просто неба повідомив, що на майданчику відбуватимуться покази фільмів для дітей, проводитимуться розвиваючі заняття, тренінги, тренування та майстер-класи. Також острівець зробили транзитним, побудувавши додатковий місточок, який з’єднав острів із іншим берегом, а саму ігрову зону огородили задля безпеки відвідувачів.

Нагадаємо, 2 квітня 2019 р. виконком прийняв рішення «Про впорядкування розміщення об’єктів торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парку «Перемога» та затвердив схему їх розміщення. А також члени виконкому затвердили Положення про проведення конкурсу на надання права суб’єктам підприємницької діяльності на розміщення та облаштування об’єктів торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг та території парку «Перемога».

За словами міського голови, всі виручені кошти від надання права на розміщення та облаштування об’єктів торгівлі, сезонних об’єктів сфери послуг, відпочинку та розваг на території парку «Перемога» підуть на облаштування парку.

Джерело: Трибуна Бровари