У Переяславі запрацювала громадська приймальня “Європейської Солідарності”

image
8 Червня 2021, 17:44
Поділитися:

8 июня 2021 г. 17:37

У місті Переяслав на вулиці Шевченка, 13 запрацювала громадська приймальня політичної партії “Європейська Солідарність”.

Про це KV повідомили у прес-службі Київської територіальної організації “Європейської Солідарності”.

“Прийом громадян тут будуть здійснювати депутати Київської обласної ради Тарас Костін, Олег Косташ, Володимир Горковенко, депутати Бориспільської районної ради та депутати Переяславської міської ради. Приймальня працює в робочі дні з 10 до 17 години”, – йдеться у повідомленні.

в Телеграм

За словами голови “Європейської Солідарності” Київщини Георгія Цагареішвілі, на сьогоднішній день у Київській області 69 ОТГ, у половині з них вже відкриті партійні громадські приймальні. У планах – за місяць такі приймальні мають з’явитися у кожній громаді.

“Дуже важливо, щоб люди знали, куди можна прийти, де обговорюють важливі питання і приймають рішення. Приймальні дають можливість громадянам донести наболілі проблеми до депутатів, які шукатимуть шляхи їх вирішення та відстоюватимуть інтереси громади у сесійній залі”, – переконаний Цагареішвілі.

За словами депутата Київської обласної ради від “Європейської Солідарності” Тараса Костіна, в приймальню можуть звертатися не тільки мешканці Переяслава, а й інших територіальних громад – Дівичківської, Ташанської, Циблівської.

“Громадяни зможуть проконсультуватися з приводу різноманітних питань: субсидії, матеріальної допомоги, ремонтів шкіл, садочків, доріг, тротуарів і т.д. Ми з листами будемо звертатися до місцевої територіальної громади, в обласну раду, будемо виносити питання на сесії та допомагатимемо мешканцям наших громад”, – запевняє Костін.

Нагадаємо, у столиці 7 червня відбувся партійний з’їзд “Європейської Солідарності” за участі п’ятого Президента України Петра Порошенка. У заході узяла участь і команда “Європейська Солідарності” Київщини.

Читайте: “Європейська Солідарність” – партія, яка бореться за перемогу без “договорняків”, – штаб ЄС Київщини

Фото: пресс-служба

КиевVласть

Джерело: КиевVласть – новости столицы и столичного региона