У Переяславі відновили опалювальний сезон до понеділка

image
1 Квітня 2019, 15:22
Поділитися:

У Переяславі відновили опалювальний сезон до понеділка
Автор Visnik, Опубліковано: Квітень 1st, 2019

.

Як “Вісник” вже повідомляв, 26 березня на черговому засіданні виконкому Переяслав-Хмельницької міської ради (Київська область) було прийнято рішення про звершення у місті опалювального сезону з 1 квітня. Головною причиною стало те, що газопостачальна компанія повідомила, що саме з цього числа припиняє подачу газу для опалення.

Проте, оскільки в наступні дні передбачається зниження температури повітря, в нічний час, можливо, навіть до мінусових позначок, сьогодні, 1 квітня, міський голова Тарас Костін провів позачергове засідання виконкому. Було прийнято рішення продовжити опалювальний сезон у Переяславі до наступного понеділка.

Директор КП КОР «Переяслав-Хмельницьктепломережа» Петро Ковальчук повідомив, що постачання газу для його підприємства зупинено. Натомість у складі тепломережі є три котельні (по вул. Мазепи, Пугачова та Новокиївському шосе), що можуть працювати на дровах. Вони забезпечать теплом всі, крім двох, заклади освіти, значну частину житлового сектору. Планується, що у холодні дні вони працюватимуть з 16 до 8-ранку. Передбачається, що з понеділка, а то й раніше температура на вулиці знову підвищиться.

Офіційне продовження опалювального сезону означає, що поки він триває нараховуватимуться і субсидії за опалення.

Джерело: Вісник Переяславщини