У Переяславі відкрився магазин «Second hand»

image
20 Березня 2019, 14:43
Поділитися:

Автор Visnik, Опубліковано: Березень 20th, 2019

У Переяславі є чимало магазинів, де продають вживані речі – секонд-хенд. Ще один такий (він так і називається – «Second hand») відкрився наприкінці лютого на вул. Шкільній, 40 А (навпроти ліцею «Патріот»).

Як там торгується, хто є його прихильниками, поцікавився наш кореспондент.

Увесь товар в крамниці «Second hand» продається на вагу. Поношений одяг (чоловічий, жіночий та дитячий) тут посортований на верхній, повсякденний, святковий, спецодяг і акуратно розвішений на вішачках. Взуття та дитячі іграшки розставлені на полицях, а текстиль (постільна білизна, гардини, скатертини, серветки, рушники) поміщено в глибоченькі ящики. Також тут можна придбати головні убори, шарфи, краватки, шкарпетки, паски, сумки тощо.

Наталія Сахно та Тетяна Маринич у магазині «Second hand»

У перший день завозу (субота) речі обходяться найдорожче – 219 грн/кг. За кіло товару, вибраного тут, у неділю треба викласти 189 грн, у понеділок – 159, у вівторок – 125, у середу – 95, у четвер – 59, а в п’ятницю – якихось 24 гривні.

– У нашому магазині можна купити брендові речі у дуже гарному стані, – зазначає власник крамниці Євген Лисенко, 26 років. –  З нагоди відкриття магазину проходила акція, в якій розігрувалися недешеві призи. Участь у ній взяли 182 наші покупці. Головний приз – смартфон – дістався 50-річній переяславці Надії Онищенко.

Електрочайник, міксер, блендер, тостерницю чи смартфон можна виграти й 31 березня, якщо взяти участь у діючій акції. Для цього необхідно придбати 1 кг будь-якого товару і зареєструватися для участі.

При покупці від 3 кг секонду у найдорожчі дні торгів (суботу, неділю, понеділок) покупцю «Second hand» видається картка із 5-відсотковою знижкою на придбання товару в такі ж дні.

– Секонд-хенд для мене – це як малобюджетний рай. Адже зі стипендії мало що купиш, – каже 18-річна студентка педуніверситету Тетяна Маринич, яка щойно завітала до магазину. – Та й взагалі, нині такий час, що ціни на одяг та взуття просто захмарні, а тут можна щось оригінальне і цікаве підшукати. Сьогодні я підібрала по платтю для себе та доньки моєї подружки Насті. Щоправда, Ніці зараз лише чотири місяці, то це вбрання їй буде на виріст.

Щоп’ятниці після обіду увесь асортимент товару в магазині «Second hand» повністю змінюється.

– Минулої п’ятниці ми отримали аж 600 кілограмів різного товару, – зізнається 21-річна продавчиня Наталія Сахно. – Розвішували та розкладали його на полиці до пізнього вечора. Своїх покупців я припрошую до покупки так: «Риємось-копаємось – гарно одягаємось!». А загалом до нашого магазину заходять далеко не бідні люди. Адже тут можна купити ексклюзивні речі фактично за копійки.

Магазин «Second hand» працює з 9.00 до 19.00, у п’ятницю – з 9.00 до 14.00.

Олена МАТВІЄНКО

Джерело: Вісник Переяславщини